5 Simple Techniques For دیابت نوع اول

عادت های زندگی می تواند به بیماری در فرد مبتلا شود ، به عنوان مثال:

پزشک متخصص می‌تواند برای پایین آوردن میزان کلسترول خون، داروی استاتین تجویز کند.

اگر در خانواده‌ای مادر مبتلا به دیابت باشد احتمال ابتلای فرزندان به دیابت نوع دو بسیار بیشتر از حالتی است که پدر مبتلا به این بیماری باشد. خطر ابتلای فرزندان در خانواده‌ای که پدر دیابت نوع دو دارد حدود ۳۰ درصد است.

اگر فرد مبتلا به دیابت تیپ ۲ باردار شود احتمالا جنین سنگین وزنی خواهد داشت، درنتیجه زایمان سخت‌تر می‌شود و شاید مجبور به سزارین شود. احتمال سقط هم بالاتر می‌رود.

اطلاعات پزشکیآخرین های اطلاعات پزشکی خانواده راستینهنمایش همــه

اگر کم تحرک هستید (ورزش نمی کنید و از نظر جسمی تحرک ندارید).

ورزش باعث کاهش چربی، تعادل وزن بدن و کنترل بهتر قند خون می‌شود. ورزش‌های استقامتی، تمرینات قدرتی مثل وزنه‌برداری و ورزش‌های کششی مثل یوگا از جمله فعالیت‌های مناسب برای کنترل دیابت تیپ ۲ هستند.

دیابت نوع ۲ چیست؟ دلایل، علائم و پیشگیری از دیابت نوع دو

طب سنتی بر مصرف داروهای گیاهی و تغذیه برای درمان دیابت تیپ ۲ تاکید دارد. طب سنتی مصرف ترخون، زردچوبه، ریحان، بابونه، آویشن و دارچین را برای پایین آوردن سطح قند دیابت نوزاد خون در بیماران مبتلا به دیابت تیپ دو توصیه می‌کند.

اگر پرستار بچه هستید، سعی کنید میزان سبزیجات، میوه ها و غذاهای سالم را در برنامه غذایی روزانه کودک دیابتی افزایش دهید و او را به خوردن غذاهای سالم و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی تشویق کنید، تمام مواد غذایی مضر و شیرین مانند شیرینی، مربا، شکر، نوشابه های گازدار، کیک و شیرینی باید از برنامه غذایی کودک دیابتی حذف شود، کودکان مبتلا به دیابت برای کاهش علائم دیابت برای سبک زندگی سالم، نباید غذاهای چرب، سرخ شده و شیرین مصرف کنند.

دیابت نوع دو دارای پیوند ژنتیکی است که می‌تواند افراد دارای سابقه خانوادگی را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری قرار دهد. ژن‌های مختلفی در این زمینه نقش دارند و افراد می‌توانند از طریق آزمایشات ژنتیکی از وجود آن‌ها مطلع شوند.

داروهای دیابت شامل داروهای خوراکی، انسولین و سایر داروهای تزریقی است. با گذشت زمان، برخی از افراد برای کنترل دیابت خود نیاز به مصرف بیش از یک نوع دارو دارند.

داروهای ترکیبی (گلیبورید / متفورمین [گلوکوسانس] ، روزیگلیتازون / متفورمین [آوندامت] ، گلیپیزید / متفورمین [متاگلیپ] ، پیوگلیتازون / متفورمین [اکتوپلاسم] و متفورمین / سیتاگلیپتین [ژانومت]]

هرچند دلیل این اتفاق هنوز مشخص نیست، اما عوامل زیر بر این بیماری تاثیر داشته و خطر ابتلا به آن را افزایش می‌دهد:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *